enel+30.2310 234528
·
info@valanilaw.gr
·
Mon-Fri 09:00-17:00
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
enel+30.2310 234528
·
info@valanilaw.gr
·
Mon-Fri 09:00-17:00
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Ποιοι είμαστε...

Το δικηγορικό μας γραφείο, ένα από τα παλαιότερα και πλέον έμπειρα της Θεσσαλονίκης, διατηρείται αυτοτελές και ανεξάρτητο εδώ και 23 χρόνια από την Στυλιανή Βαλάνη – Ντολοπούλου, δικηγόρο παρ’ Αρείω Πάγω, η οποία ασκεί το επάγγελμα της μάχιμης δικηγορίας στην πόλη της Θεσσαλονίκης εδώ και 24 χρόνια. Το γραφείο στεγάζεται σε οικοδομή  επί της οδού Ερμού, αριθμός 25, στον 8ο όροφο αυτής.

 

Στελλα Βαλανη-Ντολοπουλου

Τι παρέχουμε

Προσφέρουμε με υπευθυνότητα και σύνεση υψηλής στάθμης νομικές υπηρεσίες που άπτονται του Αστικού, του Διοικητικού, του Εμπορικού και του Πτωχευτικού δικαίου, σε εταιρίες και ιδιώτες, όχι μόνον στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό, σε χώρες όπως Κροατία, Γερμανία και άλλες χώρες της ΕΕ, αλλά και Ηνωμένο Βασίλειο και το Ισραήλ, λειτουργώντας με αποτελεσματικότητα, διεπόμενοι πάντα από εχεμύθεια και επαγγελματισμό.

Συνεργάτες

Ο χώρος μας στελεχώνεται από έμπειρους  δικηγόρους, με πανεπιστημιακούς τίτλους από τα πιο φημισμένα πανεπιστήμια. Πιο συγκεκριμένα, δικηγόροι του γραφείου είναι η Στυλιανή Βαλάνη – Ντολοπούλου, δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, και η Αικατερίνη Μωράτη, δικηγόρος παρ’ Εφέταις, αμφότερες απόφοιτοι του αξιόπιστου τμήματος νομικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Το γραφείο στελεχώνεται περαιτέρω από δικηγόρους, ασκούμενους και διοικητικό προσωπικό.

Προκειμένου να  παράσχουμε υψηλού επιπέδου  υπηρεσίες, προσαρμοσμένες  κάθε φορά στις  ανάγκες των πελατών μας, συνεργαζόμαστε με  ευρύ δίκτυο ειδικών επιστημόνων (Συμβολαιογράφους, Δικαστικούς Επιμελητές, Ορκωτούς Λογιστές – Ελεγκτές, φοροτεχνικούς και πολιτικούς μηχανικούς), έτσι ώστενα διεκπεραιώνουμε εξολοκλήρου τις υποθέσεις των πελατών μας με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα.

Επισημαίνεται δε, ότι το γραφείο μας αναλαμβάνει, χειρίζεται και διεκπεραιώνει υποθέσεις σε όλη την Ελλάδα, για την εκδίκαση των οποίων οι δικηγόροι που το στελεχώνουν μεταβαίνουν στα δικαστήρια της πόλης, όπου εκκρεμούν οι υποθέσεις αυτές.

Φιλοσοφία

Πρώτιστο μέλημά μας αποτελεί η διαφύλαξη της σχέσης εμπιστοσύνης που έχουμε καλλιεργήσει με τους πελάτες μας, το αληθινό και συνεχές ενδιαφέρον για την προώθηση των  συμφερόντων τους και η δυναμική εκπροσώπηση των πελατών μας ενώπιον των αρμοδίων δικαστηρίων για την πλήρη ικανοποίηση των εννόμων συμφερόντων τους. Το γραφείο μας εκδικάζει υποθέσεις ενώπιον των ακροατηρίων όλων των δικαστηρίων της χώρας. Στο πλαίσιο αυτό συνδυάζουμε πλήρη νομική εξειδίκευση και υψηλή θεωρητική κατάρτιση, σημαντική εμπειρία και άριστη επίγνωση των επικρατουσών οικονομικών και εμπορικών συνθηκών.

Κύριοι τομείς ενασχόλησης του γραφείου μας είναι το Αστικό, Εμπορικό, Διοικητικό και Πτωχευτικό Δίκαιο.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Καλέστε μας σήμερα, αφήστε ένα μήνυμα
ή στείλτε μας email!